Vejle Boldklub - netværk og gode oplevelser i Superligaen for erhvervslivet og fans

Vejle Boldklub er en af de mest traditionsrige klubber i Danmark. 5 mesterskaber, 6 pokaltitler og 2 gange The Double. Målet er, med dig som partner og fan, at præge toppen af dansk fodbold. 

Visionen i Vejle Boldklub er klar. At placere regionen i toppen af dansk fodbold og at opbygge Danmarks bedste kommercielle sportsklub, for både erhvervs og private kunder, baseret på netværk og gode oplevelser.

Missionen er at skabe et seriøst grundlag for topfodbold, baseret på en sund og forsvarlig økonomi, samt et kommercielt netværk i hele regionen, baseret på værdi og udbytte. Med fortsat fokus på den stærkeste talentudvikling i Danmark med egne profiler i en stærk ligatrup. 

26 samarbejdsklubber i Future Vejle
Vejle Boldklub oplever en stor opbakning fra 26 samarbejdsklubber i regionen. Future Vejle giver et stærkt talentgrundlag for Vejle Boldklub at rekruttere fra, og Vejle Boldklub er meget taknemmelige for det store stykke arbejde, der gøres rundt om i samarbejdsklubberne. 

Bliv VB Future Klub her.

Stor opbakning til Vejle Boldklub fra tribunerne
Vejle Boldklub´s fanskare i Vejle, regionen og i hele Danmark er stor. Opbakningen til spillerne betyder rigtig meget, det giver en perfekt stemning på Vejle Stadion og ved alle udekampe. 

Bliv fan af Vejle Boldklub - støt holdet og spillerne, tilmeld dig Crazy Reds her.

Mød organisationen i VB
Hele organisationen i Vejle Boldklub sætter en ære i at yde den bedste service og skabe de bedste rammer for alle, herunder spillere, trænere, ledere, fans, sponsorer, partnere og investorer m.fl.   

VB er altid tæt på dig - møde hele organisationen her.

I oplevelseskalenderen på BEST OF Vejle finder du alle VB´s hjemmekampe på Vejle Stadion. 


Følg med på Facebook

bubble