Event Park Danmark - en fantastisk oplevelsespark i nærområdet til dig og dine medarbejdere.

Event Park Danmark er en ekstraordinær action park med masser af muligheder for sjov og udfordrende underholdning på flere forskellige niveauer. Noget for alle - alle for en. 

Event Park Danmark er en af Danmarks største eventparker med en lang række forskellige aktiviteter, som udfordrer dig og dine venner, medarbejdere, kollegaer og familie på forskellig vis.

Eventparken er placeret centralt i Danmark i den midtjyske by Løsning mellem Horsens og Vejle – og kun 200 m. fra Løsning Kro samt ca. 4 km. til Korning Kro, hvor der er mulighed for spisning og overnatning.

Til private og virksomheder
Der er masser af muligheder til både private og til virksomheder - kun fantasien sætter grænsen for hvad Event Park Danmark kan bruges til. Mange virksomheder afholder møder, konferencer, firmafester, fejring af mærkedage og begivenheder, produktlanceringer og teambuilding. Familien kan afholde sine fødselsdage og fester. Klubber, foreninger og netværk kan boltre sig med fagligt indhold, aktiviteter og spisning. Sidst men ikke mindst er eventparken helt oplagt til polteabend og til den ultimative drenge- eller pigetur.

Aktiviteter for alle
For Event Park Danmark er det vigtigt, at der i det naturskønne område på 50 hektar, er aktiviteter til alle. El-Cross, ATV Safari, Paintball, Bow Combat, Karl Mar Golf, Promille Kørsel, Skydning, Forhindringsbane, RZR Turbo, Øl- og Vinsmagning og Pubcrawl er nogle af de aktiviteter, som eventparken byder på. Eller en gåtur Walk & Talk i de skønneste områder i selskab med skov, bakker, træer og dådyr. 

Faciliteter i Event Park Danmark
For de eventyrlystne og naturelskende er der både mulighed for at lave maden over åben ild og på grillen. Der er flere barområder, alle former for catering kan tilbydes, ligesom der er køkken til rådighed. Trænger du til et bad efter de mange aktiviteter, er der mulighed for bad og endda overnatning i shelter i parken eller på idylliske Løsning Kro kun 200 m. fra eventparken. 

Event Park Danmark - vejen til en fantastisk oplevelse for dig og Jer.

Kontakt Event Park Danmark for et godt tilbud. 

Event Park Danmark

Frederikslystvej 35
8723 Løsning
29866095
heidi@eventparkdanmark.dk

Besøg website
Event Park Danmark

Følg med på Facebook

bubble