Den største sejr er den, der vindes uden at kæmpe - velkommen til Codex Advokater i Vejle

Codex Advokater i Vejle og Horsens er et af regionens største erhvervsrelaterede advokatfirmaer og specialiseret indenfor rådgivning af erhvervslivet. 

Hos Codex Advokater ved Damhaven i Vejle er det skarpeste våben viden. 

Codex Advokater arbejder hver dag for at skabe resultater for klienterne. Det stærke team af kompetente partnere, advokater og administration står personligt bag hver opgave. Det kombineret med stor viden og engagement gør, at klienternes forretning bliver stærkere i en mere og mere konkurrencepræget verden.

Codex Advokater tror på, at en stor forretningsforståelse og kendskab til de markeder, klienterne bevæger sig i dagligt, er med til at skærpe klientens position.

Codex samler på viden om de løbende udfordringer – både den helt generelle og den mere specialiserede. På den måde er Codex hele tiden et skridt foran. Juristerne beskæftiger sig primært med at rådgive erhvervsvirksomheder i både danske og internationale anliggender såvel som den offentlige- og kommunale sektor – uanset geografi, volumen og branche. Codex hjælper også klienter med at løse deres private spørgsmål og yder rådgivning om det.

Hvem er vi?

Codex Advokater er skabt af en fusion mellem advokatfirmaerne Thyssen, Skovbo og Forsberg Advokater og Codex Advokater. Kontoret og adressen i Vejle er Damhaven 5 C. Med kontor både i Horsens og Vejle er Codex et af regionens største erhvervsorienterede advokatfirmaer.

”Vi er et stærkt hold af 28 jurister med hver vores speciale og en række fagligt kompetente medarbejdere, der står klar til at løse dine forretningsmæssige og juridiske udfordringer”.

Vores Codex

Codex Advokater er inspireret af viden og visdom fra fortiden. Og juristerne har hentet inspiration fra The Samurai Code fra 1080, hvor indsigten er, at det handler om at undgå krig og undgå at komme i konflikt. Det handler om at lægge den bedste strategi, se fremtiden og undgå kamp.

”Den største sejr er den, der vindes – uden at kæmpe.”– The Samurai Code

Codex Advokater står bag klienterne med viden, fokus, sikkerhed og styrke til at fjerne forhindringer for forretningen – helst uden kamp. Når det ikke er muligt at blive enig med en modpart, kæmper Codex for klienterne med skarptslebne juridiske våben. De nødvendige kompetencer findes i fællesskabet, så klienterne står sikkert bag den stærkest tænkelige formation.

Kontakt os for et inspirerende og uforpligtende møde. 

team.png


Følg med på Facebook

bubble