Kjærstrup Chokolade - et lille stykke af Bornholm midt i Vejle

Torsdag den 12. marts åbnede indehaver Uffe Mikkelsen døren til sin nye Kjærstrup-butik på Paladspassagen 38 i Vejle. Ren forkælelse indenfor chokolade og is. 

Man kan dufte det og fornemme det. Den unikke kombination af Kjærstrups fyldte chokolader, flødeboller, skønne is og bornholmske specialiteter bliver omdrejningspunktet for den nye butik på Paladspassagen 38. Det er Kjærstrups 7 butik i Danmark.

Uffe Mikkelsen, indehaver af Kjærstrup i Vejle, vil forkæle de kvalitetsbevidste vejlensere med bornholmsk gourmet i form af chokolade, flødeboller, is og forskellige drikkevarer.

Bornholmske håndværk
Netop det bornholmske var afgørende for, at Uffe Mikkelsen valgte Kjærstrup til at opfylde drømmen om at blive selvstændig.

Bornholm er ifølge Uffe lig med gourmet, kvalitet og godt håndværk. Samtidig vil et besøg hos Kjærstrup frembringe så mange gode ferieminder fra ture til Bornholm. hos de fleste. Den hyggelige feriestemning bringes ind i butikken, så det føles som et lille stykke Bornholm midt i Vejle.

Baggrunden
Uffe Mikkelsen har altid arbejdet indenfor fødevaresalg og er derved et kendt ansigt i branchen. Hans venner og familie kan bevidne, at Uffe længe har drømt om at blive selvstændig, og nu er brikkerne faldet på plads med Kjærstrup-konceptet.

Kjærstrup er en familieejet virksomhed, der hver dag gør hvad de kan for at give kunderne den allerbedste oplevelse med de allerbedste produkter. Det er vigtigt for Uffe Mikkelsen at sælge et produkt, som han kan stå inde for og være stolt af at præsentere for borgerne i Vejle Kommune – og gerne gæster fra nabobyerne.

Unik placering
Placeringen af Kjærstrup Vejle i Paladspassagen er ingen tilfældighed. Området er attraktivt og valgt på grund af de lyse og indbydende lokaler, samt med gode adgangsforhold. Uffe Mikkelsen anser Paladspassagen for at være et særdeles attraktivt område med et mix af unikke forretninger, spisesteder og boliger.

Kontakt:
Peter Bræstrup, indehaver af Kjærstrup Bornholm, tlf. 2725 9801, kjaerstrup@kjaerstrup.dk
Uffe Mikkelsen, indehaver af Kjærstrup Vejle, tlf. 4037 6557, uffe@kjaerstrup.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 10.00 - 17.30
Fredag kl. 10.00 - 19.00
Lørdag 10.00-15.00

 

Kjærstrup Chokolade


Følg med på Facebook

bubble