Din lokale optiker

Kvalitet og service – med et glimt i øjet!

Høj faglighed og mange års erfaring! Optiker Frandsen finder altid den bedst mulige løsning, når det gælder dit syn.

Optiker Frandsen er beliggende på Nørretorv i Vejle, her sælger de briller, kontaktlinser, foretager synsprøver og kontaktlinsekontroller, og de yder naturligvis også service på dine briller og linser.

Hvem møder du i butikken

I butikken finder du deres 3 optikere Finn, Casper, Line.


Optiker Frandsens mål er at hjælpe dig til den bedst mulige løsning indenfor briller eller linser, og dermed sikre dig et godt syn gennem flotte briller. De tilstræber at sende dig ud af butikken med de helt perfekte briller, både design – og kvalitetsmæssigt. De skal klæde dig og samtidig skal kvaliteten være i orden.

Det samme gælder brilleglas. Her går de heller ikke på kompromis med kvaliteten. Når man snakker brilleglas, opereres der på en kæmpe skala af forskellige kvaliteter. Udfra den skala har de hos Optiker Frandsen valgt at tilbyde flere typer af glas, der alle er af en kvalitet, som de kan stå inde for.

Udover brillestel til hverdagsbrug har de også solbriller med og uden styrke, sportsbriller med og uden styrke til løb, cykling, ski mm.

De har desuden et stort udvalg af kontaktlinser, bløde og hårde, éndagslinser og månedslinser – også flerstyrkelinser. Som kontaktlinseabonnent hos Optiker Frandsen tilbydes du bl.a. 2 gratis kontroller om året, ekstra ”fjumre” linser, ombytning til nye styrker og 15 % rabat på deres øvrige sortiment (briller, glas, linsevæske mm.)

Hvis du gerne vil betjenes i en butik hvor kvalitet og service er i højsædet – hvor tonen er uformel og vi har et glimt i øjet, så kom ind til Optiker Frandsen på Nørretorv.

Du kan læse mere om os på optikerfrandsen.dk eller følge dem på facebook og instagram.
 

 

Optiker Frandsen


Følg med på Facebook

bubble