Vejle Kunstmuseum fyldt med smuk kunst

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende!

Vejle Kunstmuseum inviterer jer alle sammen indenfor til kunstoplevelser, der tager udgangspunkt i livet og hverdagen. Fortællingerne på Vejle Kunstmuseum er både genkendelige og et overraskende eller anderledes blik på verden.

Vores udstillinger giver dig altid noget med hjem. Nogle gange er det stort, nogle gange er det småt, men der er altid noget, der sætter sig. Og næste gang du kigger forbi, er det helt sikkert noget helt andet!

Hiv familien ud af filterboblen eller tag en god veninde under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Vi er førende inden for grafik og værker på papir med en unik samling på omkring 20.000 værker af slagsen. Det er den næststørste samling af grafiske værker i Danmark, og den unikke position skinner igennem på hele museet.

Vejle Kunstmuseum har tre nye særudstillinger om året, og vores nyindrettede permanente udstillinger tager emner som selfie-kultur, krig og konstrueret virkelighed under kunstnerisk behandling.

Vejle Kunstmuseum


Følg med på Facebook

bubble