6. april 2022

Nyheder på ølkortet hos CONRADS

Først: Ny limited fadøl på  hanen, nemlig Beavertown Space-Born Lo-Cal Hazy Pale Ale 4%

Der er tale om en blød, letdrikkelige, ufiltreret Pale Ale med en dejlig balance i smagen mellem grape og søde frugter. Beavertown har i Space-Born skabt en øl med masser af smag og næsten ingen kalorier. Det er meget limited mikrobryg, så CONRADS har kun fået lov til at købe 60L!

Flere nyheder på ølkortet, nemlig Tandem Thrills 4,8%

Du vil i Tandem Thrills finde en frisk, letdrikkelig, tørhumlet pilsner fra tyske Superfreunde i samarbejde med danske To Øl. 

Tag din BEDSTE ven/ veninde med under armen og tag en tur på tandemen sammen! - ifølge CONRADS er den helt bestemt et besøg værd!

Og sidst, men bestemt ikke mindst: Brooklyn Pul Art Hazy IPA

Her er der tale om en hazy west coast IPA. Duften er præget af tropiske citrusfrugter, og smagen er frisk med noter af citrus og mango. Øllens aramotiske smag forstærkes af 'dry-hopning' eller tørhopping, som er den århundreder gamle praksis, hvor humleekstrakt tilsættes den kolde øl efter fermenteringsprocessen. I slutningen af 1800-tallet var Brooklyn hjemsted for mere end 45 bryggerier, hvilket gjorde området til det største øl-producerende område i USA. I dag er Brooklyn kendt og anerkendt som en international specialøl i særklasse. 

Kig ind hos CONRADS og smag de nyeste tilføjelser til et i forvejen skønt øl-kort!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble