17. marts 2021

Genstart fodbolden!

Under hashtagget #Genstartfodbold har VEJLE BOLDKLUB netop fortalt på sin Facebook-side, at de helt sikkert er klar til igen at kunne gå på stadion og genstarte fodbolden i det fri

VEJLE BOLDKLUB skriver: 

"Vi er flere end 300.000 fodboldspillere i Danmark. 1.600 klubber. Over 1 mio., der holder med et hold herhjemme. Og en hel nation af roligans. Vi er klar til en sikker genstart af fodbold i det fri, hvor smitterisikoen er minimal. Klar til tilskuere på stadion, som vi havde i efteråret uden smittespredning. Klar til at gå i gang med turneringer og stævner for vores fysiske og mentale sundhed og for foreningernes ve og vel. Vi er helt sikkert klar!"

Herfra redaktionen på BEST OF Vejle istemmer vi med et stort: VI GLÆDER OS MEGET til snart at kunne heppe på vores lokale fodboldhold på stadion - og til igen snart at kunne tage ud til den sociale og meget livgivende del af enhver sportsgren, som tilskuer-delen udgør. 

Derudover vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak til Arbejdernes Landsbank for at støtte ungdommen i Vejle

Både Arbejdernes Landsbank og VEJLE BOLDKLUB sætter begge en ære i at støtte op gennem lokalforankring, og det er netop i foreningen af sport, leg og lokal støtte, at parterne nu har doneret 100 select-fodbolde til SSP-konsulenterne i Vejle. 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble